У Порошенка прокоментували впровадження воєнного стану в Україні: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка прокоментували впровадження воєнного стану в Україні: з'явилося відео

У Порошенка прокоментували впровадження воєнного стану в Україні: з'явилося відео
Джерело:  5 канал

Радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков прокоментував можливість впровадження воєнного стану в Україні у зв'язку із  загостренням на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 5 канал.
"З точки зору людини, яка працює в Міноборони, я був би тільки "за", якщо б війну назвали б війною, щоб мобілізувати економіку в примусовому порядку, щоб не робити предмети розкоші, а виробляти предмети, яких потребує армія. Але це більше жарт, ніж всерйоз", - сказав Бірюков.
За його словами, в разі впровадження в Україні воєнного стану, або якщо Україна визнає конфлікт на Донбасі війною, мова піде вже про обмеження свободи слова, обмеження ЗМІ, обмеження соцмереж, обмеження Інтернету як такого. Крім того, буде введена комендантська година, військова адміністрація, прокуратура, патруль і майже поголовна мобілізація.
"Тоді вже ні нічні клуби, ні дискотеки, ні смузі, а трудова повинність", - зазначив радник президента, додавши, що введення воєнного стану відкриває можливість мобілізувати будь-яке майно.
Бірюков також повідомив про успіхи, яких вдалося досягти за останні два роки.
"За два роки ми утримали економіку на краю прірви. Зараз вже пішла інформація про певний приріст ВВП, приріст економіки. Утримали ситуацію на фронті. Ми повільно, але працюємо. Працюємо, утримуємо країну і рухаємося вперед", - підкреслив він.
( Заяву Бірюкова про воєнний стан дивіться з 17:50)


Нагадаємо, раніше  Юрій Бірюков заявив, що в разі різкої ескалації бойових дій на Донбасі не виключено, що в Україні буде оголошено сьому хвилю мобілізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?