У мережі дуже тонко висміяли путінського пропагандиста: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі дуже тонко висміяли путінського пропагандиста: опубліковано фото

У мережі дуже тонко висміяли путінського пропагандиста: опубліковано фото

У мережі висміяли відомого пропагандиста  президента РФ Володимира Путіна  Петра Толстого, телеведучого програм «Політика» і «Час покаже» на Першому каналі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.
Він опублікував у мережі фото агітаційного намету, напис на якому закликає голосувати за кандидата від "Єдиної Росії" Петра Толстого на виборах до парламенту.
"А за якого? Вони ж там всі товсті", - написав він, поставивши наголос у прізвищі журналіста на перший склад.
Користувачі мережі також звернули увагу на заклик "просто прийди на вибори".
Dastar Evgeny Ron: "По-моєму, це звучить більше як "прийди на вибори замість товстого".
Валерій Левіт: "Тобто навіть не голосуй, а просто прийди. Ми знали, що це шахраї, але вони ще і куражаться".
Федір Крашенинников: "Ми за товстих, ми за росіян".
Сергій Володін: "Ляп жахливий у виборчій компанії, ну хто ж піде голосувати за товстих? В крайньому випадку, можна було придумати: "Толстой- наш кандидат" або щось в цьому роді".
Відзначимо, що Петро Толстих влітку 2016 року став співголовою ради прихильників партії «Єдина Росія», також увійшовши в передвиборний штаб партії. Пропагандист включений Україною до списку санкцій за підтримку анексії Криму та війни на Донбасі.
Раніше повідомлялося, що  пропагандисти Першого каналу російського ТБ допустили ляп в сюжеті про "українських диверсантів" у Криму за 8 серпня, куди потрапив кадр з повним місяцем, який був ще 19 липня, за 20 днів до цього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?