Аж сльози навертаються: в соцмережах висміяли нову версію "української диверсії" в Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Аж сльози навертаються: в соцмережах висміяли нову версію "української диверсії" в Криму

Аж сльози навертаються: в соцмережах висміяли нову версію "української диверсії" в Криму
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли нову версію роросійських пропагандистських ЗМІ про затримання "українських диверсантів" у окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, російський "Комерсант" видав другу за тиждень версію нібито диверсії в Криму. У новій статті, серед іншого, повідомляється, що спецназівці ФСБ при затриманні ліквідували двох "диверсантів", а ще трьох обеззброїли і поклали на землю. При цьому "диверсанти" вбили одного з російських силовиків, проте хто саме це зробив, нібито досі неясно.
"Трупи українських бойовиків не показують з етичних міркувань. Врешті-решт, це люди, у них є батьки, демонстрація тіл може завдати їм моральних страждань. Захоплені агенти українського ГУР, які вже зізналися в спробі підірвати переправу, пляж, хімічний завод і свою маму, допитуються максимально акуратно, щоб ніхто з них під тиском не взяв на себе провину за вбивство ФСБшника", - коментує новину РосЗМІ журналіст Іван Сіяк в Facebook.
Також повідомлялося, що другий групі "диверсантів", поміченій на українському боці кордону в очереті, нібито вдалося втекти, при цьому вони застрелили десантника, а стріляти по них на поразку росіяни не наважилися, "адже прямо за смугою очерету розташовувалися городи дачного товариства та кулі могли потрапити в будинки українських садівників ".
"Друга група диверсантів, що проривалася з Криму, була виявлена ​​на українському боці кордону і спробувала пройти в бік Криму (Не питайте! Від хохлів можна очікувати будь-якої дурості!). Раніше ми говорили, що відхід агентів прикривала вогнем БМП, а тепер забудьте. І скажіть спасибі, що у вас там садівництво!", - зазначив Сіяк.






Моня Цацкес в Twitter додала: "Щотижнева програма в гостях у казки".
Кот Чеширский: "Трепетне ставлення до українських садівників гідне поваги".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія має в своєму розпорядженні "неспростовні" докази причетності української розвідки до "диверсії і організації терактів" в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?