Почекаємо "другої серії": Ющенко висловився про Савченко і Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Почекаємо "другої серії": Ющенко висловився про Савченко і Тимошенко

Почекаємо "другої серії": Ющенко висловився про Савченко і Тимошенко
Джерело:  online.ua

Третій президент України Віктор Ющенко вважає, що народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко є політичною конкуренткою для лідера фракції Юлії Тимошенко, тому остання намагається всіляко дискредитувати Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Ющенка виданню « Апостроф ».
Відповідаючи на питання про оцінку скандальних заяв Савченко, Ющенко сказав: «Я не хочу своїми словами образити Надю. Те, що вона зробила, перебуваючи в московських катівнях, - це незабутній приклад для нації».
«Що ж стосується багатьох політичних питань, то у мене склалося відчуття, що у Наді перед очима ще немає тієї досконалої політичної карти, якій потрібно слідувати політику її категорії, її переконань. Тому виникає багато епізодів, які насправді є другорядними», - додав Ющенко.
«Якщо немає цього бачення горизонту, тоді часто Надя збивається в коментарі, які виставляють її не дуже симпатичною», - вважає третій президент України.
Відповідаючи на питання, чи є у Савченко шанси стати президентом, Ющенко сказав: «Я б ніколи не говорив "ніколи", знаючи оригінальність певної частини людей, що висувають на політичну арену політиків, які можуть дуже непослідовно вирішувати українські справи».
«У нас такі приклади вже були. Я знаю, як люди, які не пройшли через високі державні щаблі, за місяць ставали героями нації. Все залежить від виборця і декількох нюансів, які можуть накладатися. Якщо на посилення підуть п'ять-шість чинників, то трапитися може всяке», - продовжив Ющенко.
Відповідаючи на репліку, чи складе Савченко конкуренцію Юлії Тимошенко, лідеру фракції «Батьківщина», Ющенко зауважив: «Я думаю, це для Юлії Володимирівни велика проблема».
«Я ці відносини бачу так: якби Савченко не була першим номером "Батьківщини", то "Батьківщина" не була б парламентською партією. Це було "останнє пришестя", і Надя їх витягла. Тепер, я думаю, що немає більш важливого завдання, ніж дискредитувати Надю», - вважає Ющенко.
«Чим більше вона буде дискредитована, тим простіше буде звільнити місце для другого лідера "Батьківщини". Коли "Батьківщина" була нікому не потрібна - то на прапорі малювали ім'я Савченко і з ним ішли, а зараз це стало дуже делікатним питанням не тільки для "Батьківщини", а й для багатьох шанувальників Савченко. Давайте подивимося "другу серію", - резюмував третій президент України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше третій президент України Віктор Ющенко розвіяв міфи про велич президента Росії Володимира Путіна і розкритикував його політику.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?