Треба потерпіти: бойовики ДНР запевняють, що Росія ось-ось піде в атаку
Категорія
Події
Дата публікації

Треба потерпіти: бойовики ДНР запевняють, що Росія ось-ось піде в атаку

Треба потерпіти: бойовики ДНР запевняють, що Росія ось-ось піде в атаку
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР

стверджують, що провокації в Криму, влаштовані Росією, є «частиною мозаїки», після чого РФ отримає «карт-бланш» на наступ на Донбасі, і радять «запастися терпінням».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення в соцмережі Вконтакте бойовика так званої ДНР Олександра Жучковського.


«Кажуть, те, що сталося в Криму - це "частина мозаїки". Найближчими тижнями планується розкриття ще ряду українських провокацій, після чого Росія матиме повний "карт-бланш", почне діяти адекватно ситуації, що склалася і мочити хохлів в сортирі», - написав бойовик так званої ДНР Олександр Жучковський у Вконтакте.


«Для цього нібито і реалізуються заходи військового характеру на кордонах і всередині ДНР. Загалом, рекомендували потерпіти і не робити передчасних висновків. Мені, чесно кажучи, стало смішно, хотілося сказати - "хороша спроба, товариш майор". Втім, нам нічого не залишається, як запастися терпінням і чекати, поки матінка Росія "пропрацює заходи" і їх реалізує на ділі. А якщо не реалізує, "компетентні товариші" втратять в ДНР будь-яку довіру і повагу», - додав Жучковський.


«Багато ходів очка. Треба потерпіти. Нагорі видніше. ХПП. Контора працює», - прокоментував в Facebook журналіст

Антон Швець

і поділився відповідним скріншотом.



«Цікаво, чи є технологічна межа використання у чекістської функції "погодуй патріотів Россіюшки гі**ом ?», - додав журналіст.


При цьому в коментарях у Швеця активно іронізують над очікуваннями бойовиків.


Надія Калиняк: сподобався момент про "повагу в ДНР", маючи на увазі, що господаря хвилює, що там маріонетка про нього думає.




Максим Сз: ось типу "компетентним товаришам» не п..уй на довіру і повагу в "ДНР"))))


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Секретар Ради національної безпеки Олександр Турчинов розповів про можливі сценарії президента Росії Володимира Путіна підпорядкувати собі Україну

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?