Туреччина закрила Босфор через смертельну ДТП з кораблями: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Туреччина закрила Босфор через смертельну ДТП з кораблями: з'явилося фото

Туреччина закрила Босфор через смертельну ДТП з кораблями: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У Туреччині

було перекрито рух у протоці Босфор через зіткнення суховантажу і катера берегової охорони, в результаті якого загинула людина.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Sabah.


"Шість осіб було врятовано і доставлено в лікарні. Троє членів екіпажу судна берегової охорони вважалися зниклими безвісти, проте згодом їх знайшли з важкими пораненнями і доставили в лікарню", - також заявили в офісі губернатора Стамбула.


При цьому повідомляється, що в результаті інциденту загинув один член екіпажу судна берегової охорони, якого пошуково-рятувальні команди виявили на борту перекинутого катера.


Зіткнення сталося о 8.40 ранку за місцевим часом в південній частині протоки.


Суховантаж, з яким зіткнувся катер берегової охорони, тримав курс на північ Чорного моря.



Фото: dailysabah.com


Як повідомляв ONLINE.UA, в липні атомний підводний човен військово-морських сил Великобританії, одного з членів НАТО, під час проведення військових навчань недалеко від берегів Гібралтару зіткнувся з торговим судном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?