У Росії розповіли, коли вона могла атакувати Київ: названа дата
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, коли вона могла атакувати Київ: названа дата

У Росії розповіли, коли вона могла атакувати Київ: названа дата
Джерело:  online.ua

Російський історик і журналіст Михайло Соколов

розповів, що Росія могла розпочати велику війну, напавши на Київ в 2014 році, але упустила таку можливість.


Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Проблема тут в тому, що ми постійно займаємося розгадуванням психологічних загадок в душі однієї людини. У заяві по Криму, як вірно помітив Андрій Андрійович Піонтковський, Путін брехав без великого ентузіазму і не дуже переконливо. Мабуть, він стурбований пробуксовкою ситуації, коли мінський план встановлення контролю над Україною не працює, а оптимальна можливість почати велику війну з походом на Київ упущена в 2014 році", - зазначив журналіст.


За словами Соколова, подальші дії президента РФ Володимира Путіна передбачити складно.


"Чи з'явиться нова можливість - невідомо. Західні санкції і погіршення для РФ економічної ситуації трохи придавили амбіції російських політиків. Це тих, які адекватні. А ось реакція самого Путіна на нинішній, створений ним же, тупик може бути і ірраціональною. Це потрібно мати на увазі", - сказав він.


Більше

читайте в інтерв'ю Михайла Соколова ONLINE.UA: Путін прогавив можливість почати велику війну з походом на Київ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?