Операція спецслужб Путіна в Петербурзі: з'явилися нові подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Операція спецслужб Путіна в Петербурзі: з'явилися нові подробиці

Операція спецслужб Путіна в Петербурзі: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Спеціальна операція із затримання підозрюваних у тероризмі в житловому будинку на Ленінському проспекті в Санкт-Петербурзі

проводилася на прохання Управління Федеральної служби безпеки Росії по Кабардино-Балкарії, наразі спецоперація завершена, ЗМІ повідомляють про затримання трьох бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Фонтанку».


За даними видання, співробітники петербурзької контррозвідки, підконтрольної президенту РФ Володимиру Путіну, ініціювали затримання осіб, які перебувають у федеральному розшуку за підозрою в участі в незаконних збройних формуваннях.


Спецоперація проводилася з 10 ранку середи, 17 серпня. Через якийсь час у шостому під'їзді 16-поверхового будинку на 1180 квартир сталися два вибухи.


Будівля була оточена, на верхніх поверхах також були помічені люди в костюмах хімзахисту.


Видання також зазначає, що близько 12:30 з будинку на ношах винесли людину, яку відвезли в кареті «швидкої допомоги».


Пізніше стало відомо, що в ході спецоперації було затримано трьох бойовиків. Про це повідомило РІА Новини джерело в правоохоронних органах.


«Цифра поки неточна. Може бути, їх і більше. Також поки невідомий стан затриманих», - заявило джерело агентства.


Також агентство повідомляє про одного постраждалого при проведенні спецоперації, проте хто він, поки неясно. «Фонтанка» стверджує, що мова йде про спецназівця.


У той же час "Лайфньюс" повідомляє, що спецоперація із затримання бойовиків, яка проходила в одному з житлових будинків на Ленінському проспекті, завершилася. Її офіційні результати поки невідомі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в українському сегменті соцмереж активно відреагували на спецоперацію російських силовиків у одному з житлових будинків Санкт-Петербурга, де в середу, 17 серпня, прогриміли вибухи

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?