У Порошенка уявили, що буде після смерті Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка уявили, що буде після смерті Путіна

У Порошенка уявили, що буде після смерті Путіна

Радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков

уявив, що буде, якщо президент Росії Володимир Путін помре.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.


"А чому всі так уперто зосередилися на прізвищі Путін? Ось воно помре, і? Реально одразу там всі стануть такі білі-пухнасті, ні разу не заздрісно-бридко-кровожерливі? Звинувачувати в усіх бідах його - це рівно так само, як і звинувачувати в Голодоморі особисто Сталіна. Особисто він забирав все зерно у наших селян? Особисто він? Він підписував документи, він ніс відповідальність? Ніс? Відповідальність? Чи він там у них прикопаний прямо на центральній площі? І квіточки несуть, на коліна падають...", - написав він.


Радник президента вважає, що справа не в Путіні, а в росіянах, які після нього оберуть собі такого ж правителя.


"Так і це ботоксне. Він лише "екстракт" всієї цієї публіки. Не тіште себе ілюзіями, не в ньому справа. Справа у ворозі біля нашого кордону, під назвою Росія. Справа в росіянах. І тут я без етнічно-генетично-біологічної національності. Вони там такі всі, незалежно від національних ознак. І так, є 10-15-20 відсотків десь якось більш тверезомислячих. І? І - нічого. Навіть якщо цей царьок помре, ну, без навіть - коли цей царьок помре, вони "оберуть" наступного. Такого скрепного, а може й гірше. Наше завдання зробити так, щоб будь-який царьок гикав від згадки назви нашої країни", - зазначив Бірюков.


Раніше повідомлялося, що радник президента

Юрій Бірюков опублікував в своєму Instagram фотографію колон нових бронемашин для Збройних сил України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?