Прикордонна служба зробила жорстку заяву через гучні обшуки: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Прикордонна служба зробила жорстку заяву через гучні обшуки: з'явилися відео

Прикордонна служба зробила жорстку заяву через гучні обшуки: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Державна прикордонна служба України опублікувала відео обшуків, які пройшли в адміністрації відомства у вівторок, 16 серпня, а також дала свою оцінку подій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДПСУ.
"...Окремі керівники військової прокуратури вчора в черговий раз з незрозумілих мотивів спробували перевести питання кримінальної справи локального рівня на масштаби відомства і при цьому «зіштовхнути лобами» Держприкордонслужбу і Нацполіцію, організувавши в центрі Києва маски-шоу для російського телебачення. А з ким, кого і навіщо будуть зіштовхувати завтра?...", - сказано в повідомленні.
В ДПСУ також стверджують, що "в спробах дискредитувати керівництво відомства в діях військової прокуратури спостерігається завидна системність".
У відомстві впевнені, що для того, щоб "встановити істину в незаконній вирубці лісу на Закарпатті, потрібно працювати на Закарпатті".
Згідно з повідомленням прес-служби, ДПСУ нібито передала в Генеральну прокуратуру матеріали, що свідчать про інші епізоди справи з можливими ознаками злочинних дій, і попросила словацьких колег також розібратися в ситуації і представити наявну у них інформацію.



Як повідомляв ONLINE.UA, під час заходів з облаштування кордону Чопської прикордонної застави було вирубано 30 км лісу цінних порід, ліс був вивезений до Словаччини на загальну суму 1,5 млн доларів. Планом облаштування кордону вирубка не передбачалася. З цими фактами і був пов'язаний обшук в Держприкордонслужбі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?