"Працював водієм" за 100 доларів: з'явилося відео зі спійманим бойовиком ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

"Працював водієм" за 100 доларів: з'явилося відео зі спійманим бойовиком ДНР

"Працював водієм" за 100 доларів: з'явилося відео зі спійманим бойовиком ДНР
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України заявила про затримання в районі проведення антитерористичної операції бойовика терористичного угруповання "Восток" від так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Чоловік запевняє, що в рядах формування "Восток" був водієм.
В СБУ зазначають, що житель міста Селидове приєднався до незаконного збройного формування в жовтні 2014 року за грошову винагороду в розмірі сто доларів на місяць.
"Зрозумівши безперспективність майбутньої "фейкової республіки" і побоюючись за власне життя, бойовик повернувся на контрольовану українською владою територію. Оперативники спецслужби затримали зловмисника в його будинку, в якому він переховувався", - сказано в повідомленні.
Правоохоронці повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (участь в діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співробітники Служби безпеки України затримали в Тернопільській області бойовика терористичного угруповання "Восток" від так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?