У скандального працівника ГПУ викрали дороге авто - соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

У скандального працівника ГПУ викрали дороге авто - соцмережі

У скандального працівника ГПУ викрали дороге авто - соцмережі

У мережі повідомили, що у начальника департаменту Генеральної прокуратури України з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Дмитра Суса в ніч на 17 серпня невідомі викрали автомобіль.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook юриста Олександра Леменова.
"За нашими даними, сьогодні вночі дзвінком на 102 повідомили про викрадення автомобіля Audi Q7 (Держзнак ВХ9125ВМ) у начальника департаменту Генеральної прокуратури Суса Д.М., який мав право керувати автомобілем. Залишу без коментарів, бо сльози заважають писати", - написав він.
Раніше журналісти з'ясували, що Audi Q7 з номерами ВХ 9125 ВМ, яку використовує Сус, зареєстрована на жительку Хмельницького Марію Юрчик 1930 р.н. 85-річна Марія Юрчик стала власницею цього кросовера в червні 2015.
Відзначимо, що користувачі мережі активно обговорюють і висміюють новину.
Дмитрий Шутовский: "І тут я повірив, що Бог таки є".
Антон Марчук: "Може, бабуся своє авто забрала і улюбленому онукові нічого не сказала?"



Саша: "Залишили бабусю без останнього, сволочі".
Yevhenii: "Оп і більше не корупціонер".
Раніше повідомлялося, що 17 серпня активісти біля будівлі ГПУ вимагали від генпрокурора Юрія Луценка звільнити Дмитра Суса з департаменту особливо важливих економічних справ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?