Відомий нардеп вирішив стати наступником Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий нардеп вирішив стати наступником Порошенка

Відомий нардеп вирішив стати наступником Порошенка
Джерело:  online.ua

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко

, який входить до групи "єврооптимістів" в парламенті і наразі бере участь в оновленні партії "Демократичний альянс", заявив, що не проти стати наступником президента України Петра Порошенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Страну

".


Лещенко, відповідаючи на питання про причини масштабної політичної атаки "єврооптимістів" на владу (з питання НАБУ і електронного декларування - Ред.) заявив: "Я змагаюся з Луценком (генеральним прокурором Юрієм Луценком - Ред.) за право бути наступником Порошенка».


«Тільки якщо Луценко хоче бути наступником по лінії корупційних кланів, то я по лінії товариства і демократичних цінностей», - додав Лещенко.


При цьому депутат окремо підкреслив в розмові з кореспондентом видання, що це не жарт і його заява абсолютно серйозна.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Сергій Лещенко фактично звинуватив президента Петра Порошенка і Секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова в зриві впровадження електронного декларування

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?