Обрізати всіх жінок: заява муфтія в Росії підірвала мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Обрізати всіх жінок: заява муфтія в Росії підірвала мережу

Обрізати всіх жінок: заява муфтія в Росії підірвала мережу
Джерело:  online.ua

Голова Координаційного центру мусульман Північного Кавказу Ісмаїл Бердиєв виступив за обрізання жінок в Росії, чим викликав іронію і гнів в соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Треба всіх жінок обрізати, щоб розпусти не було на Землі, щоб сексуальність зменшилася", - заявив муфтій агентству "Інтерфакс". Приводом для спілкування стало широке обговорення в Росії практики жіночого обрізання, яка до сих пір зберігається в деяких районах Дагестану.
Заява муфтія викликала шквал емоцій у соціальних мережах.




«Виродки хочуть весь світ зробити собі подібними», - коментує користувач Єгипетський оркестр.


"Середньовіччя" це поки Путен не схвалив. А як схвалить, так це будуть скріпи і взагалі для здоров'я корисно. Діди обрізали», - іронізує користувач Roman Kravchenko.


«Мракобісний шизофренік», - вважає користувач Олександр Алексєєнко.



«Муфтій Північного Кавказу запропонував обрізати всіх жінок Росії, але ісламістська революція, звичайно, тільки в Євросоюзі. Не переплутайте!», - саркастично відзначають в Twitter «Економіка РФ».


«Щоб зменшити сексуальність?», - коментує користувач «Хрум-хрум».




«Путінський режим двома словами. Дикуни і капуста», - пише в коментарях користувач Ivan Zagni.




«Помітив, чим старіше, тим більше людині хочеться боротися з сексом і сексуальністю. Наприклад, наше старе Політбюро ЦК КПРС», - пишуть в Twitter.


«А заодно і про всіх чиновників в РФ нехай подбає!», - знущально пропонують в соцмережі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

користувачів мережі насмішив жарт про подорож в часі в 1952 рік і передачу батькові президента РФ Володимира Путіна засобів контрацепції

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?