Під Москвою атакували пост поліції, є загиблі: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Під Москвою атакували пост поліції, є загиблі: з'явилися фото і відео

Під Москвою атакували пост поліції, є загиблі: з'явилися фото і відео

У Щелковському районі Підмосков'я невідомі скоїли напад на пост ДІБДР, в результаті якого загинула щонайменше одна людина, і ще одна була поранена.
Про це заявили джерела в правоохоронних органах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"За попередніми даними, на Щелковському шосе в Підмосков'ї під час перевірки документів у пасажирів автомобіля на посту ДІБДР виникла стрілянина", - йдеться в повідомленні.
Також наголошується, що і загиблий, і потерпілий є вихідцями з Середньої Азії.
Видання "L! Fe" відзначає, що в результаті нападу загинули обидва нападники, і обидва правоохоронці були госпіталізовані. Попередньо встановлено, що підозрювані протягом декількох годин стежили за діями співробітників поліції перед тим, як напасти на них.
Один з нападників вихопив сокиру і завдав удару в область голови одного з поліцейських. Другий правоохоронець встиг дістати пістолет і відкрити вогонь по нападнику. Однак другий злочинець відкрив стрілянину у відповідь, в результаті чого співробітник ДПС отримав важке поранення і впав на землю.
Озброєний сокирою злочинець був також серйозно поранений і помер на місці, а його соратник кинувся навтьоки в бік лісу. За ним почалася гонитва, в ході якої він активно відстрілювався. Зрештою поліцейські наздогнали втікача. В ході короткої перестрілки він отримав важке вогнепальне поранення і помер. Обидва постраждалих поліцейських госпіталізовані в лікарню Балашихи. Лікарі борються за їхнє життя.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше сьогодні, 17 серпня, в Санкт-Петербурзі була проведена спецоперація із затримання бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?