Вбивство Шеремета: в соцмережах побачили поганий знак
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Шеремета: в соцмережах побачили поганий знак

Вбивство Шеремета: в соцмережах побачили поганий знак
Джерело:  online.ua

Відомих українських блогерів Сергія Іванова і Романа Доніка викликали в правоохоронні органи для дачі показань свідків у справі убивства журналіста Павла Шеремета.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіст Антона Швеця.
«Романа Доніка та Сергія Іванова викликали для дачі свідчень щодо вбивства Шеремета. Які там можуть бути свідчення, я х... Так можна півфейсбука потягти», - написав Швець.
«Судячи з того, що правоохоронці вже почали зображати бурхливу діяльність - х ... р кого знайдуть. Такі справи», - додав журналіст.
При цьому в коментарях до посту користувачі скептично ставляться до ймовірності розкриття вбивства Шеремета прокуратурою.
Mykhailo Guba: Дистанційний підрив сам по собі вже натякає, що у слідства 99% ймовірності лососнути.
Oleg Kondratenko: Знайдуть. Як завжди С14 потрусять і візьмуть когось.




Відзначимо, що керівник «Української правди» Олена Притула розповіла в Facebook, що в останній вечір перед смертю Павла Шеремета вони обговорювали їдкі висловлювання блогера Сергія Іванова на її адресу. При цьому

Іванов, коментуючи запис на сторінці керівника "Української правди" Притули

, порадив їй почати з себе і перестати плодити ненависть. Після цього в мережі розгорівся неабиякий скандал.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова,

народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко розповів про поточні версії слідства з приводу вбивства журналіста Павла Шеремета

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?