У Москві скоєно другий за день напад на поліцію: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві скоєно другий за день напад на поліцію: з'явилися подробиці

У Москві скоєно другий за день напад на поліцію: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Росії

в Можайському районі Підмосков'я троє чоловіків напали на співробітників державної інспекції безпеки дорожнього руху.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство «Москва».


Джерело агентства в правоохоронних органах повідомило, що співробітники ДІБДР зупинили автомобіль для перевірки документів.


«Під час перевірки документів виник конфлікт, в ході якого приїжджі спробували заволодіти табельною зброєю поліцейських. В результаті один зловмисник був застрелений, другий поранений. Третій злочинець зміг заволодіти пістолетом. Він поранив одного з поліцейських і втік до лісу», - розповіло джерело.


За його словами, атаку на правоохоронців здійснили уродженці Таджикистану, чоловіків було троє, напад стався близько 14:00 17 серпня.


При цьому наразі неясно, чи пов'язаний цей епізод з нападом на пост ДПС на Щелковському шосе.


Як повідомляв ONLINE.UA,

десь о 14:20 двоє вихідців із Середньої Азії напали на правоохоронців у Щелковському районі Москви. Один чоловік вдарив поліцейського сокирою, а другий після відсічі правоохоронців дістав пістолет і поранив другого поліцейського

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?