Операція ФСБ в Петербурзі: названо число загиблих і гучне ім'я одного з них
Категорія
Світ
Дата публікації

Операція ФСБ в Петербурзі: названо число загиблих і гучне ім'я одного з них

Операція ФСБ в Петербурзі: названо число загиблих і гучне ім'я одного з них

У ході спецоперації в одному з житлових будинків Санкт-Петербурга, яку провела Федеральна служба безпеки Росії, загинуло четверо бойовиків, одним з яких є ватажок угруповання Кавказький емірат Салім.
Про це заявив офіційний представник Слідчого комітету Володимир Маркін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
Маркін пояснив, що під час затримання бойовики чинили опір і відкрили стрілянину. Вогнем у відповідь чотири людини були вбиті. Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтями «посягання на життя співробітника правоохоронних органів» і «незаконний обіг зброї, боєприпасів і вибухових пристроїв».
У СК зазначили, що серед мирного населення і співробітників правоохоронних органів постраждалих немає.
У мережі з'явилися імена трьох із чотирьох загиблих бойовиків. "Амір Вілаяту КБК Імарат Кавказ Салім загинув сьогодні з двома повстанцями в бою зі спецназом ФСБ в Петербурзі, - написав у Twitter користувач Странник. - Разом з Аміром Салімом в Петербурзі загинули Астемір Шерієв і В'ячеслав Ниров (російський мусульманин)".
Також користувач соцмереж надав дещо інші дані щодо результатів спецоперації: "Підсумки в Санкт-Петербурзі. Три повстанці Імарату Кавказ загинули, один затриманий (господар квартири). Поранення отримав СОБРівець".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що силовики в результаті спецоперації затримали трьох бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?