РосЗМІ дізналися, коли ватажки ДНР і ЛНР хочуть зустрітися з Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

РосЗМІ дізналися, коли ватажки ДНР і ЛНР хочуть зустрітися з Савченко

РосЗМІ дізналися, коли ватажки ДНР і ЛНР хочуть зустрітися з Савченко
Джерело:  izvestia.ru

Зустріч нардепа України від "Батьківщини" Надії Савченко з ватажками так званих ДНР і ЛНР може пройти вже в вересні-жовтні 2016 року.
Про це заявило джерело серед бойовиків ДНР, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Известия".
"Дійсно, процес зрушився. За попередньою інформацією, зустріч може пройти вже в вересні-жовтні на території ДНР. Ми зі свого боку готові обговорювати всі питання, включаючи обмін військовополоненими. Але чи дозволяє статус депутата ВР не просто обговорювати це питання, але і після переговорів втілити намічені плани в життя? Це питання поки не з'ясовано", - йдеться в повідомленні джерела.
"Ми абсолютно не проти прямих переговорів з українською владою. Якщо Савченко хоче поговорити, ми готові провести зустріч з нею з конкретних питань порядку денного. Тим більше що одним з пунктів Мінських угод був прямий діалог київського керівництва з ДНР і ЛНР", - в свою чергу, заявив "глава МЗС ДНР" Олександр Кофман.
Відзначається, що сама Савченко в недавньому інтерв'ю одному з українських ЗМІ також констатувала позитивні зрушення в процесі організації переговорів з ватажками бойовиків, але відмовилася розкрити подробиці.
"Я можу констатувати, що є зрушення, і переговори будуть. Більше я вам нічого не можу прокоментувати. Тому що все, що потрапляє в медіапростір, дуже швидко спотворюється. Плани перед війною не здають. Тактику і стратегію - не здають. Якщо хочеш насмішити Бога - розкажи йому про свої плани. Якщо хочеш, щоб все зірвалося, - розкажи журналістам", - сказала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко схвально висловився з приводу заяв Надії Савченко і заявив, що в її словах звучить правда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?