Як бойовики на Донбасі брешуть про величезні втрати ЗСУ: розповідь очевидця
Категорія
Політика
Дата публікації

Як бойовики на Донбасі брешуть про величезні втрати ЗСУ: розповідь очевидця

Як бойовики на Донбасі брешуть про величезні втрати ЗСУ: розповідь очевидця
Джерело:  online.ua

Активіст, який в 2014 році залишився в окупованому угрупованням ЛНР Луганську

, розповів, як по російських телеканалах розповідали про сотні загиблих українських військовослужбовців в той час, коли реальні втрати ЗСУ вимірювалися десятками.


Про це йдеться в "блокадному щоденнику" активіста, який публікує ONLINE.UA.


"По телеканалу Луганськ 24 брали інтерв'ю у командира загону "Бетмен" (Олександр Беднов - один з ватажків збройних формувань луганських сепаратистів, командир групи швидкого реагування "Бетмен", ліквідований 1 січня 2015 року, імовірно, російськими спецслужбами, - ONLINE.UA). Він розповідав, як при взятті Вергунки вони підірвали склад з боєприпасами, і при цьому загинуло більше 800 "українських карателів". Сказав, що ці цифри українська влада сильно применшила і оголосила тільки про 20 загиблих. З його вуст постійно звучало: "київська хунта", "українські карателі" тощо", - розповів активіст.


"Ця людина, колишній спецназівець, сидів і смакував фразочки про свою зухвалість і непереможність, про смерть українських хлопців, хоча сам недавно був офіцером силових структур і давав присягу на вірність народу України. А тепер, вихваляючись, заявляє, що "республіка перемогла", і Україна просить у них пощади", - додав луганчанин.


Повний

текст щоденника читайте на ONLINE.UA: Нами відкуповуються від Путіна і йдуть на поступки сепаратистам: блокадний щоденник жителя Луганська

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?