Бойовики ДНР обробляють мирних жителів новою брехнею
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обробляють мирних жителів новою брехнею

Бойовики ДНР обробляють мирних жителів новою брехнею

В окупованому Донецьку і ряді інших населених пунктів Донецької області бойовики ДНР розповідають місцевим жителям про те, що українські війська готують потужний наступ з артилерійськими і авіаційними ударами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
За його даними, бойовики ДНР почали демонстративно перевіряти і відновлювати бомбосховища.
"У Донецьку і ряді н.п., що контролюються «ДНР», бойовики масово перевіряють бомбосховища, а також проводять роботи по переобладнанню в притулки підвалів житлових будинків. На Іловайському залізничному вокзалі проведена ревізія бомбосховища і завезена питна вода. У н.п. Донецьк, Ясинувата, Зугрес та ін. в багатоповерхових житлових будинках з підвалів винесено сміття і проведена обробка антисептичними засобами, також проводяться заходи щодо перевірки та відновлення бомбосховищ", - написав Тимчук.
За його словами, заходи проводяться демонстративно, місцевим жителям пояснюють, що українські війська готують масштабний наступ з потужними артилерійськими обстрілами і авіаційними бомбардуваннями.
Раніше повідомлялося, що бойовики так званої ДНР провели масштабний обстріл населеного пункту Чермалик під Маріуполем, у результаті чого були пошкоджені будинки мирних жителів і поранено четверо бійців ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?