Історія з авто скандального прокурора отримала незвичайне продовження: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Історія з авто скандального прокурора отримала незвичайне продовження: з'явилося відео

Історія з авто скандального прокурора отримала незвичайне продовження: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

У справі скандального співробітника Генеральної прокуратури України Дмитра Суса, який раніше записав свій дорогезний автомобіль Audi Q7 на 85-річну бабусю, з'явилася цікава деталь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Журналісти вирушили шукати бабусю, на яку Сус записав свою машину. По приїзду до Хмельницького бабусі в квартирі не виявили. Пенсіонерка Марія Юрчик, кажуть у ЖЕКу, прописана в тій самій квартирі. І навіть користується пільгами, як ветеран війни, але сама звідти поїхала і живе в центрі міста в ще одній сімейній квартирі прокурора. Сусіди й гадки не мають, як старенька могла зібрати гроші на "Ауді" і тим більше на ній їздити.
Сусіди сказали кореспондентам, що напередодні їхнього приїзду пізно ввечері літню жінку терміново перевезли на дачу.
"З дітей хтось забрав", - кажуть вони.
Тим часом сам Дмитро Сус заявив, що в ту ж ніч бабусин позашляховик вкрали невідомі. У поліції підтверджують, що шукають таке авто, але хто його власник - самі з'ясовують.
У ГПУ автомобільний скандал коментувати відмовляються. А сам Сус телефоном запевняє, що свою машину купив за 12 тисяч доларів і жодної заяви про її зникнення не писав.
У декларації про доходи прокурора за минулий рік зазначено, що він заробив близько 300 тисяч гривень, має невелику квартиру на малій батьківщині і гараж.
Зараз Сус проживає в прокурорському гуртожитку. З власних джерел ТСН стало відомо, що авто викрали через дві години після того, як Сус приїхав з роботи, і саме з двору гуртожитку з посиленою охороною.



Раніше в соціальних мережах підняли на сміх співробітника Генеральної прокуратури України Дмитра Суса, який стверджує, що накопичив собі на автомобіль Audi Q7 зі своєї зарплатні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?