Керівництво "Правого сектора" потрапило в ДТП на Донбасі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Керівництво "Правого сектора" потрапило в ДТП на Донбасі: з'явилися подробиці

Керівництво "Правого сектора" потрапило в ДТП на Донбасі: з'явилися подробиці

Автобус, в якому було керівництво організації "Правий сектор", потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook штабу "Правого сектора".
Голова Центрального штабу "Правого сектора" Василь Лабайчук розповів, що під час об'їзду обласних осередків НВР ПС, керівництво організації відвідало також бойові підрозділи, які перебувають на передових позиціях. Виїжджаючи із зони бойових дій, автобус з членами ПС потрапив в аварію.
"Сьогодні багато хто з вас звертався, тому що отримав чутки про автокатастрофу, в яку потрапили члени Проводу НВР Правий сектор. Спочатку ми думали не писати про це нічого, але чутки, які ростуть, змушують це зробити. Близько тижня члени Проводу і деякі члени Центрального штабу перебували разом, здійснюючи об'їзд осередків організації. Під кінець заїхали на базу бойових підрозділів ДУК ПС на передовій. Сьогодні, виїхавши далі, бус, яким рухався екіпаж, потрапив в аварію. Зараз у нас немає підстав говорити, що це якась спланована операція- замах, але і не можемо через деякі факти сказати, що це чиста випадковість", - зазначив він.
За словами Лабайчука, поки рано робити якісь висновки.
"Прошу всіх зберігати спокій і молитися за наших братів. Весь екіпаж в лікарні з травмами різної тяжкості. Їх життям нічого не загрожує. Це все, що можемо розголосити зараз", - додав глава Центрального штабу Правого сектора.
Раніше повідомлялося, що бойовики ДНР заявили про затримання "українського шпигуна", в будинку якого був знайдений прапор "Правого сектора".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?