На Донбасі впіймали бойовика ДНР із загону Гіві: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі впіймали бойовика ДНР із загону Гіві: з'явилося відео

На Донбасі впіймали бойовика ДНР із загону Гіві: з'явилося відео

У місті Курахове Донецької області Служба безпеки України затримала члена банди бойовиків так званої ДНР "Сомалі", що її очолює "Гіві".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт СБУ.
Вдалося встановити, що затриманий в липні 2015 приєднався до бойовиків. В "Сомалі" за ним було закріплено крупнокаліберний кулемет "Скеля", з яким він брав участь в бойових діях проти сил антитерористичної операції.
Співробітники СБУ затримали бойовика відразу після повернення з тимчасово окупованих територій в рідне місто Курахове.
За інформацією спецслужби, він отримав від ватажків "Сомалі" завдання організувати диверсії проти Збройних сил України і мирного населення і налагодити збір інформації про сили антитерористичної операції.


Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованих населених пунктах Донецької області бойовики ДНР розповідають місцевим жителям про те, що українські війська готують потужний наступ з артилерійськими і авіаційними ударами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?