Дружина Гаврилюка показала, як відпочиває герой Майдану: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Дружина Гаврилюка показала, як відпочиває герой Майдану: опубліковані фото

Дружина Гаврилюка показала, як відпочиває герой Майдану: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Дружина народного депутата України Михайла Гаврилюка Ярина Хемій оприлюднила знімки з їхнього спільного відпочинку в Болгарії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook дівчини.
"Просто фото щасливої ​​людини, яка за три важких роки вперше дозволила собі тиждень відпочити. Людина, яка за все своє життя вперше поїхала на море за кордон, поплавала в чистому, без медуз і водоростей, морі і побачила інший, трохи цивілізований світ. А я в черговий раз вражена гостинністю і привітністю болгар, просто сподіваюся, що і наші люди вміють і можуть щиро порадіти за когось", - підписала вона фото.



Нагадаємо, що козак Гаврилюк став відомий за часів Євромайдану, коли був затриманий бійцями "Беркута". Беркутівці в розпал зими роздягли його догола і знімали на відео, яке потім розлетілося по всьому інтернету.


Раніше народний депутат Михайло

Гаврилюк, який став одним із героїв Євромайдану, одружився з 22-річною студенткою одного зі столичних вишів на ім'я Ярина

. Зараз дівчина перебуває при надії.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?