Стало відомо про загибель російських офіцерів у Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про загибель російських офіцерів у Сирії

Стало відомо про загибель російських офіцерів у Сирії
Джерело:  Conflict Intelligence Team

У Підмосков'ї знайшли могили двох офіцерів Сил спецоперацій, загиблих в Сирії.
Могили виявила група незалежних розслідувачів збройних конфліктів Conflict Intelligence Team, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на доповідь волонтерів.
За даними дослідників, протягом року на кладовищі в підмосковному Солнечногорську були поховані два офіцери, - капітани Олег Архиреєв (загинув 9 червня 2016 року) і Максим Сороченко (19 листопада 2015 року). У цьому ж місті розташована військова частина 92154 - центр «Сенеж» Сил спеціальних операцій (ССО) ВС Росії.
Родичі і товариші по службі загиблих пояснили, що обидва офіцери загинули в ході російської кампанії в Сирії. За словами джерела CIT, близького до командування підрозділу Збройних сил Росії, Архиреєв був відряджений до Сирії, де проходив службу в якості кулеметника. В ході операції він виявив фугас і закрив джерело вибуху, чим врятував інших військовослужбовців загону. В результаті розриву фугасу офіцер втратив обидві ноги, руку і помер від отриманих ран через два дні.
Примітно, що Міністерство оборони Росії офіційно не повідомляло про загибель цих військовослужбовців.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стали відомі подробиці загибелі в Сирії російського військовослужбовця з Кабардино-Балкарії Аскера Біжоєва.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?