Під Києвом стався неприємний випадок з переселенцями з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом стався неприємний випадок з переселенцями з Донбасу

Під Києвом стався неприємний випадок з переселенцями з Донбасу
Джерело:  censor.net.ua

У селі Мила Києво-Святошинського району Київської області викрали кран, який прибув для будівництва житла для переселенців з Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Цензор.НЕТ.
Про викрадення стало відомо близько 12 ночі з 17 на 18 серпня. Примітно, що інформацію про викрадення поширили за допомогою соцмереж, і протягом ночі викрадений кран знайшли співробітники Києво-Святошинського відділення Національної поліції України.
"О 12 ночі написав Алекс Родіонов - вкрали кран у переселенців з Донецька, так прикро було, люди приїхали і своїми силами організували будівництво житла, домовляються, знаходять техніку, будматеріали... Поставили новину, і багато в Фейсбуці теж поширили інформацію. Не знаю, допомогло чи ні - але вночі машину знайшла поліція і повернула переселенцям! Як мало треба для гарного настрою", - написав у Facebook журналіст Юрій Бутусов.
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що "Ощадбанк" починає випуск електронних пенсійних посвідчень з 1 серпня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?