Луценко пообіцяв виконати бажання Януковича, але з умовою
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко пообіцяв виконати бажання Януковича, але з умовою

Луценко пообіцяв виконати бажання Януковича, але з умовою

Генеральний прокурор України Юрій Луценко сказав, що для участі в очній ставці колишньому президенту України Віктору Януковичу необхідно приїхати до Києва.
Про це він заявив в ході брифінгу 18 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Я глибоко підтримую і з задоволенням особисто організую йому це на території столиці України. Як тільки Янукович набереться сміливості відповісти за все скоєне перед українським народом, він матиме і очну ставку, і справедливий суд і навіть справедливий вирок", - сказав Луценко.
"Янукович виявився слабаком, зрадником держави, який узурпував владу, розікрав країну, знищив Збройні сили і сили безпеки України, який врешті-решт втік на територію сусідньої держави і звідти закликав до збройної агресії щодо України", - додав він.
Також Луценко назвав Януковича "ублюдком" і заявив, що той не диктуватиме українському слідству, що воно повинно робити.
Нагадаємо, Віктор Янукович попросив про очну ставку з президентом Петром Порошенком та іншими високопоставленими чиновниками в режимі відеоконференції.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася інформація про те, як політтехнолог Януковича допоміг йому прийти до влади, і через що колишній президент її втратив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?