На Донбасі знову загинули українські бійці: у Порошенка дали подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі знову загинули українські бійці: у Порошенка дали подробиці

На Донбасі знову загинули українські бійці: у Порошенка дали подробиці
Джерело:  УНН

За минулу добу 17 серпня в зоні АТО на Донбасі загинуло троє військовослужбовців Збройних сил України, ще шість військових поранені.
Про це заявив спікер Адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"За минулу добу, на жаль, ми маємо втрати - троє бійців загинули і шестеро були поранені", - сказав Мотузяник.
У той же час, в головному управлінні розвідки Міністерства оборони України підкреслили, що противник також зазнав втрат. Так, загинуло троє бойовиків, ще три поранені.
"Протягом доби підтверджені втрати противника склали троє загиблих і троє поранених "військовослужбовців" "11-го окремого механізованого полку" з місцем дислокації в Макіївці і "3-ї окремої мотострілкової бригади" з місцем дислокації в Горлівці "першого армійського корпусу", а також "сьомої окремої мотострілкової бригади" з місцем дислокації в Дебальцевому "другого армійського корпусу", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко ветував закон про амністію, який поширюється на учасників антитерористичної операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?