В Україні спійманий бойовик ІДІЛ: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні спійманий бойовик ІДІЛ: опубліковано фото

В Україні спійманий бойовик ІДІЛ: опубліковано фото

Співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками затримали в Харкові 39-річного громадянина однієї з країн Середньої Азії, якого Інтерпол розшукував за причетність до терористичного угруповання ІДІЛ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"У листопаді 2013 року чоловік поїхав на заробітки в Російську Федерацію. Згодом він переїхав до Сирії, де приєднався до ІДІЛ. Пройшовши військову підготовку в тренувальних таборах терористів, іноземець став активним членом екстремістського терористичного угрупування і брав участь у бойових діях", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що недавно чоловік прибув в Україну, сподіваючись сховатися від правосуддя. Він був затриманий згідно зі ст. 208 КПК України. Вирішується питання про його екстрадицію в країну - ініціатора розшуку.




Раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України затримали в Києві п'ять іноземців - прихильників терористичної організації ІДІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?