Із Савченко захотів зустрітися один із засновників "Новоросії"
Категорія
Політика
Дата публікації

Із Савченко захотів зустрітися один із засновників "Новоросії"

Із Савченко захотів зустрітися один із засновників "Новоросії"

Колишній народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов, який став на бік сепаратистів на Донбасі і навіть став "спікером парламенту" так званої "Новоросії", підтримав ініціативу нардепа від "Батьківщини" Надії Савченко про переговори і заявив про готовність з нею зустрітися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НСН.
"В останніх заявах Савченко багато правильного... Було б неправильно її відштовхувати і тим самим ставити хрест на можливому діалозі", - сказав Царьов.
На думку сепаратиста, в цьому випадку важливий не предмет, а сам факт переговорів, яких "має бути багато на різних рівнях".
"Я готовий зустрічатися з Надією Савченко і не бачу в цьому нічого поганого", - заявив Царьов.
"Думаю, її не вб'ють. Діалог треба вести. Якщо ми хочемо воювати нескінченно, то спілкуватися не треба. Але якщо ми хочемо закінчити громадянську війну, то ми повинні вести діалог", - додав один з ідеологів "Новоросії".
Раніше про готовність говорити з Савченко заявив ватажок ЛНР Ігор Плотницький, а потім і лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?