Російський дипломат в Молдові став героєм п'яного скандалу: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський дипломат в Молдові став героєм п'яного скандалу: з'явилися відео

Російський дипломат в Молдові став героєм п'яного скандалу: з'явилися відео
Джерело:  Newsmaker

Перший секретар посольства Росії в Молдові Рінат Андержанов оскандалився водінням автомобіля в нетверезому стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsMaker.
За інформацією молдовських ЗМІ, інцидент стався в селі Новая Маловата Дубосарського району. На першому відео, опублікованому в мережі, автомобіль з дипломатичними номерами дріфтує біля озера. На іншому - автори відео спілкуються з водієм машини. Той висловив невдоволення тим, що його знімають.
Відзначимо, що чоловік їхав за кермом голий.



Молдавські ЗМІ також повідомляють, що у водія "були ознаки алкогольного сп'яніння". При цьому ті, хто знімав, стверджували, що водій "ледь не збив" їхніх товаришів.
Тим часом в посольстві РФ в Молдові заявили, що не дипломат, а ті, хто його знімав, порушили громадський порядок.
"Співробітника російського посольства звинувачують в порушенні громадського порядку. Насправді, порушення мали місце саме з боку групи осіб, що проводили зйомку місця відпочинку співробітників російської дипмісії", - заявили в прес-службі посольства РФ.
У зв'язку з цим, наголошується в коментарі російської сторони, керівництво бази відпочинку викликало поліцію, після чого громадський порядок був відновлений, а співробітникам посольства принесені вибачення з обіцянкою видалити провокаційний відеозапис. Посольство вдячне керівництву бази відпочинку і співробітникам правоохоронних органів "за сприяння в розслідуванні цього інциденту, за яким явно простежувалося чиєсь прагнення зганьбити честь і гідність співробітника російської дипмісії".
Раніше чиновник Путіна Володимир Маркін оскандалився заявами в дусі Третього Рейху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?