Як на Донбасі реагували на прихід Путіна: з'явилася показова розповідь
Категорія
Політика
Дата публікації

Як на Донбасі реагували на прихід Путіна: з'явилася показова розповідь

Як на Донбасі реагували на прихід Путіна: з'явилася показова розповідь
Джерело:  online.ua

Український активіст, який жив в Луганську в 2014 році під час початку окупації міста, розповів, як жителі Донбасу реагували на прихід в місто прихильників президента Росії Володимира Путіна.
Про це він пише в своєму "блокадному щоденнику" за 2014 рік, який є в розпорядженні ONLINE.UA.
«Чому Порошенко (президент України Петро Порошенко - Ред.) йде на повідку у цієї гоп-компанії на чолі з ВВХ (Володимиром Володимировичем Х ** ом - прізвисько президента РФ Володимира Путіна, - ONLINE.UA)? Чому він нами жертвує на догоду цим сепаратистам? Ми - громадяни України, і хочемо жити в Україні, хочемо, щоб президент, як Гарант Конституції, захистив наші цивільні права!», - згадує активіст настрої в місті.
«Чому він йде на поступки тим, хто став на шлях сепаратизму і зрадив свою Батьківщину? Фактично, нами відкуповуються від ВВХ, щоб вся інша Україна могла існувати. З нас роблять друге Придністров'я або Абхазію. Мертву зону. Ми, як чесні громадяни своєї України, не заслужили того, щоб з нами так поводилися! Не поступайтеся ні п'яддю землі Української, жодним будинком, жодним громадянином!», - продовжує колишній житель Луганська.
«Гнати треба в шию тих, хто став сепаратистом і зрадником! Позбавити громадянства всіх учасників так званого "референдуму", всіх барикадних діячів і активістів, всіх посібників терористів і за 24 години відправити їх в улюблену Росію! Думаю, їм там будуть раді!», - цитує ONLINE.UA «Блокадний щоденник» луганського жителя.
Більше читайте на ONLINE.UA: Нами відкуповуються від Путіна і йдуть на поступки сепаратистам: блокадний щоденник жителя Луганська. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?