У Росії всерйоз взялися за колишнього адвоката Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії всерйоз взялися за колишнього адвоката Савченко

У Росії всерйоз взялися за колишнього адвоката Савченко
Джерело:  online.ua

Колишньому адвокату народного депутата від фракції «Батьківщина» Надії Савченко Марку Фейгіну обмежили виїзд з Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Фейгіна.
«Тільки-но мені обмежили виїзд з країни. Перебуваю у судового пристава по ЦАО Плотникова А.А., який повідомив мені про це. Без будь-яких підстав», - написав Фейгін.
«Отже, ще раз. Формальними "шістками" замовлення на мене виступають пристави ЦАО: Плотников А.А., Гаврин і якийсь Яндаров», - написав Фейгін пізніше.
«Думаю, метою є і блокування моїх візитів в Україну. Далі, як я вже писав, посадка. Все дуже логічно», - продовжив Фейгін.
Він також додав, що, на його думку, Кремль вирішив позбавити його можливості захищати переслідуваних ним людей. «Я не зможу поїхати на ОБСЄ в Варшаву з приводу кримських татар», - додав Фейгін.
«Мабуть, це репетиція перед посадкою», - також підкреслив колишній адвокат Савченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський адвокат Марк Фейгін, який захищав українську льотчицю Надію Савченко, звільнену з російської в'язниці, звернувся з відкритим листом до президента РФ Володимира Путіна і запропонував йому звільнити українських політв'язнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?