Молодий солдат загинув у Львівській області: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Молодий солдат загинув у Львівській області: з'явилися подробиці

Молодий солдат загинув у Львівській області: з'явилися подробиці

У Львівській області в результаті падіння вантажу деревостружкової плити на підприємстві загинув 23-річний військовослужбовець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Львівській області.
"У Червоноградський відділ поліції на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на підприємстві в результаті виробничої травми помер чоловік. Правоохоронці встановили, що загинув 23-річний військовослужбовець, житель Житомирської області", - йдеться в повідомленні.
У поліції розповіли, що на території одного з підприємств на чоловіка впав вантаж деревостружкової плити. В результаті він отримав травми, не сумісні з життям, і помер по дорозі в лікарню.
Відомості за цим фактом внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Проводяться слідчі дії.
Раніше повідомлялося, що в Одесі автомобіль "Smart" на смерть збив жінку, яка займалася прибиранням території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?