Стало відомо, як в Росії принижують зрадників із "Беркута"
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, як в Росії принижують зрадників із "Беркута"

Стало відомо, як в Росії принижують зрадників із "Беркута"
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах повідомляють, що екс-бійців спецполка "Беркут", які виїхали з України до Росії, не приймають на роботу в Москві, принижують, а вихідців зі сходу України називають «донбаським бидлом».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на аккаунт в Twitter «Так собі Washington».
«Долі Беркута в Мацкве. Що заслужили, те й отримали. Цей ватан зазвичай знає, про що пише, і марення за ним не бачив», - написав користувач Twitter і опублікував відповідний скріншот листування користувача ua_katarsis.


Користувач ua_katarsis, зокрема, повідомляє, що на роботу в Росії з «беркутівців» взяли тільки заступника командира полку «Беркут» Сергія Кусюка, а перед іншими «зачинили двері».


Він також пише про те, що в Москві в 2014 році вмовляли «беркутівців» підняти повстання, «угробивши себе», щоб у президента Росії Володимира Путіна був зайвий козир на торгах в Мінську.


Він також згадує про розповідь дружини одного з «беркутівців», якій в Москві заявляли про «донбаське бидло», в той час як вона намагалася там влаштуватися на роботу, поки її чоловік перебував під слідством.


Як повідомляв ONLINE.UA, Генеральна прокуратура, якою керує Юрій Луценко, з'ясувала

особу людини, яка організувала втечу більшості бійців спецпідрозділу "Беркут" і приховування зброї, з якої стріляли в активістів Євромайдану в 2014 році

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?