Голодуюча Савченко прилетіла на вечерю в США: опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Голодуюча Савченко прилетіла на вечерю в США: опубліковано фото

Голодуюча Савченко прилетіла на вечерю в США: опубліковано фото

Народний депутат Надія Савченко

вирішила взяти участь в званій вечері в Сполучених Штатах Америки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

KP.UA

.


"Я отримала запрошення від української діаспори в Каліфорнії. До того, як стати депутатом, я не була за кордоном - тільки на війні в Іраку і в тюрмі в Росії. Нещодавно я побачила Європу. Тепер сподіваюся побачити США. Цікаво поспілкуватися з українською діаспорою. Вони завжди мене підтримували. І я б хотіла особисто подякувати їм за це. Цікаво ще почути, як вони там живуть, як вони зберігають українські традиції", - сказала нардеп журналістам.


У той же час вона зазначила, що припиняти голодування не має наміру.


Крім неї, на вечерю запрошені губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, посол України в США Валерій Чалий, а також журналіст Богдан Кутєпов.


Вечеря розрахована на 45 персон. Потрапити на неї можуть лише ті, хто купить квиток за 250 доларів.


Кутєпов на своїй сторінці в Facebook оприлюднив фото з українською делегацією в аеропорту. Серед них - Надія Савченко та її сестра Віра.

Раніше Савченко опублікувала колаж, на якому її фото - серед запрошених гостей на званій вечері в США.


Нагадаємо, що Савченко оголосила голодування з 3 серпня, мотивувавши це тим, що влада нібито не діє в питаннях звільнення полонених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?