Порошенко повідомив про інцидент з главою Генштабу на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко повідомив про інцидент з главою Генштабу на Донбасі

Порошенко повідомив про інцидент з главою Генштабу на Донбасі
Джерело:  ТСН

Президент України Петро Порошенко заявив, що начальник Генштабу Віктор Муженко потрапив під обстріл в зоні АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Порошенко зазначив, що тільки за минулу ніч ворог близько ста разів обстріляв наші позиції і почав активно використовувати крупнокаліберну артилерійську зброю.
За словами президента, існує загроза повномасштабного російського вторгнення, втім збройні сили України готові дати відсіч ворогу.
Поки оголошувати чергову хвилю мобілізації не будуть, завдяки 45 тисячам добровольців, які з початку року записалися в збройні сили.
Втім, у разі подальшої ескалації конфлікту мобілізації і впровадження воєнного стану не уникнути, підкреслив глава держави.
"Як буде тривати загострення, буде моїм указом і мобілізація оголошена, і впровадження воєнного стану, тому що нічого важливішого України, незалежності України, нашої свободи і демократії не існує, але поки жодна хвиля мобілізації не оголошена", - заявив Порошенко.
Нагадаємо, що Порошенко також потрапляв під обстріл: в квітні-травні 2014 року на пропускному пункті "Ізварине" прикордонники врятували життя президенту, закривши його від ворожих снарядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?