Мережу зворушила історія про весілля героя АТО: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережу зворушила історія про весілля героя АТО: опубліковано відео

Мережу зворушила історія про весілля героя АТО: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В Одесі

одружилися герой АТО Вадим Мазниченко і його дівчина Яна, при цьому історія про їх зворушливу любов зворушила соціальні мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, який поділився відповідним відео.


«Неймовірна історія героїзму, волі до життя і справжнього кохання набула нового витку. Вадим Мазниченко, герой АТО, що втратив в боях руку і ногу, що пройшов складний шлях протезування і реабілітації, повів свою кохану під вінець», - сказано в анотації до відеосюжету одеського "7 каналу".


Відзначається, що Вадим родом з Очакова, Яна - родом з Черкас, при цьому розписалися вони в Одесі, позаяк там вже працює система швидкого розпису.


«Хлопець гідно впорався з періодом протезування і реабілітації в Сполучених Штатах Америки. Там Вадим встиг освоїти адаптований велосипед, він плавав на каяках, катався на сноуборді і на лижах. У жовтні знову полетить у США, щоб взяти участь в марафоні і пробігти 10 миль. Сьогодні герой мріє створити в Одеській області спортивно-реабілітаційний центр для ветеранів АТО і учасників бойових дій. Окрилений любов'ю до життя і дружини Вадим впевнений, що за невеликої підтримки зуміє втілити задумане», - наголошується в описі до відеосюжету.



Відеоролик зворушив користувачів Facebook.


Анатолій Рубіжний: Солдат. Я схиляюся перед тобою. Здоров'я вам, щастя і багато дітей.


Natalya Bolyakova: Злагоди та любові!



Irina Bondar: Раді! Живіть щасливо!


Семен Турин: Яке щастя!!! Всіх благ які тільки є на світі Вам дорогі наші герої!!!
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві в неділю, 14 серпня, запустили новий пілотний проект Міністерства юстиції України - "Шлюб за добу", який дозволяє одружитися швидко і без зайвої бюрократичної тяганини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?