Герой "Гаррі Поттера" виявився фанатом Кадирова: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Герой "Гаррі Поттера" виявився фанатом Кадирова: опубліковано фото

Герой "Гаррі Поттера" виявився фанатом Кадирова: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Болгарський актор Станіслав Яневський, який прославився роллю чарівника і знаменитого гравця в квідич Віктора Крама в сазі про Гаррі Поттера, був помічений в футболці з зображенням  глави Чечні Рамзана Кадирова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на tjournal.ru.


«Віктор Крам з «Гаррі Поттера» виріс - і тепер носить футболку з портретом Кадирова», - сказано в повідомленні в Twitter видання.



Видання зазначає, що ще в липні західні ЗМІ звернули увагу на Instagram Яневського, виявивши в ньому знімок, на якому болгарський актор позує в футболці з портретом Рамзана Кадирова. Про те, що Яневський знає, хто на знімку, свідчать теги, з якими опубліковано фото: #strong # power # kadirov (сила, міць, Кадиров).


Видання підкреслює, що це не єдиний примітний знімок в Instagram болгарського актора: він часто демонструє передплатникам свої численні татуювання і шкіряні куртки, підкреслює захоплення зброєю і байками.


«У них один стиліст на всю Болгарію? Як Кіркоров виглядає», «От же дурень», - пишуть в коментарях в Twitter.


Як повідомляв ONLINE.UA, на виборах в Держдуму Росії, які пройдуть у вересні 2016 року, в передвиборний список партії "Єдина Росія" можуть бути включені  один з керівників адміністрації президента РФ Володимира Путіна - В'ячеслав Володін, глава Чечні Рамзан Кадиров, кримська прокурорша- "няша" Наталія Поклонська, і інші одіозні особистості.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?