Жириновський назвав "ідеальну" для Путіна дату нападу на Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Жириновський назвав "ідеальну" для Путіна дату нападу на Україну

Жириновський назвав "ідеальну" для Путіна дату нападу на Україну
Джерело:  online.ua

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський  заявив про те, що найкращою датою для нападу президента Росії Володимира Путіна на Україну стало б 2 або 3 листопада - період напередодні виборів президента США, які відбудуться 8 листопада.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Жириновського «Ехо Москви».


«Вибачте, це потрібно зробити 2-3 листопада», - сказав Жириновський, відповідаючи на репліку журналіста про ймовірність військового вторгнення в Україну.


«Щоб Барак Обама (президент США - Ред.) вже нічого не зміг зробити. А що зробить адміністрація? Вони бояться: через три дні вибори, а російська армія займає Київ, що вони можуть робити зараз? Оголосити війну Росії? Хілларі програє (кандидат на пост президента США Хілларі Клінтон - Ред.)», - додав Жириновський.


Відповідаючи на питання журналістів про те, яку роль можуть в такому випадку зіграти українські партизани і кандидат в президенти США Дональд Трамп, Жириновський сказав: «Трамп скаже, що це внутрішня справа Росії, ми не втручаємося. І перемагає на виборах ».


«Тобто, я припускаю, що можливий сценарій провалити на виборах Хілларі, щоб вони з Бараком Обамою нічого не встигли зробити за три дні. Якщо зараз ввести війська, це можна там німців настрополити встигнути, поляків і так далі. А за два-три дні, коли весь світ буде - ніхто нічого не розуміє. І необов'язково російські війська, можемо переодягнути їх», - поінформував громадськість Жириновський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Міністерстві закордонних справ Росії заявили, що «не розуміють» слів президента України Петра Порошенка про можливість повномасштабного вторгнення російських військ на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?