Жириновський поділився своїми фантазіями про Януковича й захоплення Києва
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський поділився своїми фантазіями про Януковича й захоплення Києва

Жириновський поділився своїми фантазіями про Януковича й захоплення Києва
Джерело:  Ехо Москви

Скандальний російський політик і  лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський  заявив, що, якби він був президентом РФ, то в 2014 році захопив би Київ, а екс-президента-втікача Віктора Януковича поставив би керувати Україною навіть проти волі українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
"Я розумію, повертатися не будемо в березень 14-го, коли можна було всю Україну взяти, взагалі всю. Ось що б я зробив - ось я в Кремлі сиджу, мені повідомляє зовнішня розвідка, що там відбувається переворот - вже ясно, видно, - Януковича хочуть вбити. Я не витягаю Януковича сюди. Я кидаю дивізію під Харків, там, де Янукович, саджу його в «Мерседес», оточений спецназом. «Альфа», «Бета», і ми рухаємо на Київ. до Києва викидаємо десанти псковські", - сказав Жириновський.
За його словами, якщо українці посміли б протестувати проти таких дій, їх би саджали в тюрми.
"Тобто, всю Україну накрити і сказати: президент України - Янукович. Заходи до свого кабінету. Якщо хтось посміє десь пискнути на вулицях України, вони всі будуть сидіти. Всі б підкорилися, ніхто б ніде не пискнув би", - додав політик.
Нагадаємо, раніше  Володимир Жириновський заявив про те, що найкращою датою для нападу Росії на Україну стало б 2 або 3 листопада - період напередодні виборів президента США, які відбудуться 8 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?