Озвучені шокуючі факти про регіоналів і відомого американського журналіста: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Озвучені шокуючі факти про регіоналів і відомого американського журналіста: опубліковано відео

Озвучені шокуючі факти про регіоналів і відомого американського журналіста: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг отримав з "чорної каси" Партії регіонів $200 тисяч за інтерв'ю з колишнім прем'єр-міністром Миколою Азаровим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Гроші з тіньової каси Партії регіонів отримував, наприклад, Ларрі Кінг, видатний американський журналіст, який був десятиліттями ведучим програми CNN. Він отримав від тіньової каси Партії регіонів понад $200 тисяч, якщо не зраджує пам'ять, $225 тисяч", - сказав нардеп на брифінгу.
Головний редактор видання Українська правда Севгіль Мусаєва додала, що в 2012 році Ларрі Кінг брав інтерв'ю у тодішнього прем'єр-міністра Миколи Азарова. Відзначимо, що інтерв'ю Ларрі Кінгу Азаров дав 28 листопада 2011 року.



Крім того, в своїй статті для

Української правди

Лещенко написав, що

радник кандидата в президенти США Дональда Трампа Пол Манафорт

отримав від Партії регіонів $13 мільйонів.


"Майже 13 млн доларів - таку суму міг отримати відомий американський політконсультант Пол Манафорт за свою роботу на Партію регіонів. Саме ці цифри фігурують в так званій чорній бухгалтерії регіоналів за період з 2007 по 2012 роки. Якщо вірити відомостям, Манафорт міг отримувати гроші через декількох людей, в тому числі нардепів Євгена Гелера і Віталія Калюжного".


Раніше повідомлялося, що

Сергій Лещенко оприлюднив частину документа, на якому видно підпис керівника виборчої кампанії кандидата в президенти США Дональда Трампа Пола Манафорта

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?