У штабі АТО розповіли, як бойовики ДНР отримали по зубах: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У штабі АТО розповіли, як бойовики ДНР отримали по зубах: опубліковано відео

У штабі АТО розповіли, як бойовики ДНР отримали по зубах: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Сили антитерористичної операції відкинули групу ворожих диверсантів в районі Богданівки, при цьому загалом ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною, однак контрольованою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.
Відзначається, що за добу 18-19 серпня бойовики 73 рази застосовували зброю проти українських захисників.
Найбільше - 38 обстрілів - зафіксовано на Донецькому напрямку. Заборонену Мінською угодою артилерію 152 мм калібру противник застосував по позиціях в Троїцькому і Семигір'ї, під обстріли 122 мм калібру потрапили Луганське і Ленінське, відзначають в штабі АТО.
На ділянці Торецьк - Авдіївка протягом доби ворог вів обстріл з мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, підкреслюється в повідомленні.
У Новоселівці, Новгородському, Верхньоторецькому і Луганському окупанти застосували БМП, поблизу Троїцького - танк.
За інформацією прес-центру, на Маріупольському напрямку зафіксовано 23 випадки ведення вогню противником.
«Ще до світанку російські окупаційні війська з гаубичної артилерії 122 калібру обстріляли опорні пункти сил АТО в Мирному. Мар'їнка, Павлопіль і Красногорівка потрапили під вогонь мінометів і гранатометів. По позиціях в Новотроїцькому та Широкиному противник застосував гранатомети і кулемети крупного калібру. Поблизу Широкиного, Мар'їнки і Талаківки ворог задіяв бронетехніку», - сказано в повідомленні.
При цьому ворожа диверсійно-розвідувальна група була відкинута в районі Богданівки. Водночас поблизу Новотроїцького активізувався снайпер.
Також зазначається, що на Луганському напрямку артилерійським вогнем 122 мм калібру противник накривав Новозванівку і Калинове-Попасне. По позиціях в Золотому ворожий вогонь відкривався з 120 мм мінометів і автоматичних станкових гранатометів.
Поблизу Новоалександровки, Новотроїцького, Попасної, Кримського та Золотого ворог відкривав в основному гранатометний вогонь, повідомляють в штабі АТО.
В Станиці Луганській збройні провокації тривали із застосуванням гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру, а в Новозванівці - стрілецької зброї, підкреслюють в штабі.
«Знову активізувалася повітряна розвідка противника, за добу зафіксовано сім прольотів БПЛА над позиціями українських військових», - повідомляють в прес-центрі АТО.


Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер, 18 серпня, стало відомо про великі втрати бойовиків так званої ДНР: 14 осіб, серед яких 8 кадрових військових Росії, були вбиті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?