Українцям порадили, як протистояти російським троллям: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Українцям порадили, як протистояти російським троллям: опубліковано відео

Українцям порадили, як протистояти російським троллям: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Горький Лук

розповів, як українцям можна протистояти в Інтернеті російським троллям


Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.


Горький Лук згадав, як під час однієї з дискусій в мережі російські користувачі відходили від теми, порівнюючи ядерну міць України і Росії.


"Можливо, ви вже зустрічали подібне в мережевому спілкуванні, дискусіях або просто троллінгу - ситуацію, коли вам починають задавати офтопні питання, які призводять до порівняння, як це було в темі про ВМФ (в статті Горького Лука в Livejournal, присвяченій істинній історії «переможного» Російського флоту - ONLINE.UA) ...Зрештою, все дійшло до абсурду - наприклад, питання про те, скільки в України атомних криголамів", - сказав блогер.


"Власне кажучи - де нам на них плавати? Чорне море, якщо і замерзає, то не настільки, що будуть потрібні саме атомні криголами. Або, наприклад, скільки Україна має атомних авіаносців? Чорне море - без'ядерна зона. Тобто питання ставиться так, як ніби ми повинні відповідати якомусь критерію, який нам, в принципі, і не потрібен ... ми і не гналися за дутими рекордами, які обертаються одними збитками", - додає він.


За його словами, росіяни повинні зрозуміти, що не варто порівнювати Росію з країнами, які менше неї, але живуть краще.


"Російський троль, кажучи про амбіції Росії, порівнює її з Америкою - якщо їм можна, чому нам не можна? Але коли йдеться про реальні успіхи, він чомусь вважає за краще порівнювати себе з Україною, яка в 20 разів менша за територією, якщо я не помиляюся, і в три рази - за населенням. Вже це вселяє оптимізм: нарешті-то пересічний кацап починає розуміти своє справжнє місце в цьому світі і не порівнювати себе з такими країнами, які не мають флотів, хоча живуть набагато краще", - розповівГорький Лук.

Більше читайте в відеоблозі Горького Лука на ONLINE.UA: Россияне начинают понимать свое настоящее место в мире.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?