Мера міста на Сумщині зловили на хабарі: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Мера міста на Сумщині зловили на хабарі: стали відомі подробиці

Мера міста на Сумщині зловили на хабарі: стали відомі подробиці

Мера міста Ромни Сумської області спіймали на отриманні хабара в розмірі 50 тисяч гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.
"Військовою прокуратурою Сумського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки в Сумській області Департаменту захисту економіки Головного управління Національної поліції України викрито міського голову міста Ромни на одержанні неправомірної вигоди в розмірі 50 000 гривень. Ці кошти мер міста вимагав та отримав від регіонального менеджера одного з товариств за надання дозволу на будівництво, експлуатацію та технічне обслуговування комп'ютерних та кабельних мереж на території міста Ромни", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що спочатку міський голова отримав 10 тисяч гривень за внесення цього питання на розгляд виконавчого комітету Роменської міської ради та при отриманні другої частини в розмірі 40 тисяч гривень його затримали правоохоронні органи.
Вирішується питання про повідомлення посадовій особі про підозру по ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.
Раніше повідомлялося, що в Полтаві був затриманий керівник і головний юрисконсульт філії ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" за вимагання та отримання хабара в 1,5 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?