Ватажок ЛНР з'явився на людях і вилаяв підлеглих
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР з'явився на людях і вилаяв підлеглих

Ватажок ЛНР з'явився на людях і вилаяв підлеглих
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ЛНР Ігор Плотницький

з'явився на публіці і заявив про те, що вважає ворогами «республіки» тих, хто поширював «брехливі чутки» про стан його здоров'я після замаху.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один із сепаратистських сайтів.


«Видання» зазначає, що Плотницький 19 серпня на «апаратній нараді уряду» подякував усім, хто допомагав і співчував йому після замаху.


"Всі, хто поширював чутки про мою неможливість працювати, це і є ті вороги, які заважають нам", - також заявив Плотницький. "Я ні на секунду свідомості не втрачав", - додав ватажок бойовиків так званої ЛНР.


"Хто (з представників «влади» так званої ЛНР - Ред.) хотів, ті приїхали, ті підтримували, ті питання ставили, ті цікавилися, з тими ми працювали постійно весь цей період, поки я був у лікарні", - заявив Плотницький.


Також наголошується, що ватажок луганських бойовиків доручив «профільним відомствам» розібратися з обставинами появи «брехливих чуток» про його стан і з'ясувати, чому їх своєчасно не припиняли.


"Я почув, що глава мало не помер - немає печінки або чогось ще. Чому ці чутки не припинялися ні «силовими міністерствами», ні «міністерством інформації»? Для чого ви вводили людей в оману, чому це все не було на гідному рівні зроблено?», - журиться бойовик.


«Люди співчувають, а ситуація трошки не така, насправді. Я не зовсім зрозумів весь комплекс заходів, який був опрацьований по суті цього вибуху", - додав Плотницький.


"Чому не давали нормальний висновок, що відбувається, що глава в робочому стані, що він працює?.. «Рада міністрів» працює, доручення виконуються, завдання ставляться. Все це якось обтічно. Для чого ви намагалися народ обдурити? Яка мета в цьому всьому?" - додав ватажок бойовиків так званої ЛНР.


Він також доручив «міністерству держбезпеки» і «прокуратурі» так званої ЛНР провести перевірку оперативно-розшукових заходів, проведених правоохоронцями одразу після вибуху 6 серпня.


Як повідомляв ONLINE.UA,

ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький проходив лікування в одній з приватних клінік Ростовської області в Росії, після того, як на нього було скоєно замах

- 6 серпня вибухнув джип Плотницького.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?