У Миколаєві обстріляли патрульних, є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві обстріляли патрульних, є поранені

У Миколаєві обстріляли патрульних, є поранені

У місті Миколаїв невідомий чоловік в масці кинув гранату під патрульний автомобіль і поранив поліцейського
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Миколаївській області.
"19 серпня близько 05:00 год на спецлінію «102» надійшло повідомлення від громадян про те, що в Миколаєві по вул. Спортивній невідомий чоловік, обличчя якого закрите маскою, ходить зі зброєю в руках. Патрульні прибули за вказаною адресою і побачили невідомого, який, побачивши поліцейський автомобіль, почав стріляти і поранив одного з правоохоронців", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що патрульні поліцейські також застосували табельну вогнепальну зброю, в результаті чого був поранений і нападник. Зловмисник продовжив чинити опір, впавши на землю, дістав гранату, висмикнув чеку і кинув під патрульний автомобіль. Граната не вибухнула. Злочинець і поліцейський госпіталізовані в лікарню.


Слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Встановлено, що зловмисник раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців. Чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів і зброї, а також - за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Зараз він під судовим слідством.
Раніше повідомлялося, що в Дарницькому районі міста Києва невідомі поранили чоловіка з вогнепальної зброї і зникли з місця інциденту на автомобілі Daewoo.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?