У Авакова розповіли, яку зброю дарують чиновникам: опубліковані документи
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова розповіли, яку зброю дарують чиновникам: опубліковані документи

У Авакова розповіли, яку зброю дарують чиновникам: опубліковані документи
Джерело:  zbroya.info

Міністерство внутрішніх справ України, яке очолює Арсен Аваков, частково розкрило перелік нагороджених короткоствольною зброєю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на zbroya.info.
«МВС України комизилося і продовжує комизитися, приховуючи переліки нагороджених короткоствольною зброєю, однак проти рішення суду і моєї активної позиції не попреш», - пише в своїй замітці на zbroya.info автор Олексій Святогор.
«Осіб нагороджених (всяких там Шкіряк, Зорян Несторович і Антон Геращенко не розкривають, типу «як же ж так, вони ж свої»), але списки стволів дали...», - продовжує автор.
Він зазначає, що минула влада Віктора Януковича «стволи роздавала не так активно, як діюча, демократична і поважаюча народ».
За його словами, серед розданих за особливі заслуги "короткостволів" після різних ПМів і Фортів, а також Глоків, зустрічаються такі цікаві екземпляри як Парабелум-08, кілька "старих" ТТшок, «рідкісні штучки» Кел-Тек 380 і Кел-Тек ПФ -9, багато Чизетів, карабін Рюгер 22.
«Для "модних" пацанів, надивившись вестернів, навіть є ДесертІгл 12 мм ..., невідомо як затесалася гвинтівка Форт 221», - продовжує автор матеріалу.
«Багато магнумівських револьверів 357х ..., рідкісний "пістолет" (... взагалі в зброї і її класифікації не шарять) АКС-74 5,45 мм ..., такого ж класу "пістолет"... Форт 224 калібру 5,56х45 ..., Сміт енд Вессон 45го калібру ..., ще один "пістолет" Форт-221 5,45х39 ... ще один "пістолет" ... Форт-228 яскраво "пістолетного" ж калібру ... Думаю, "пістолетами" ці не зовсім пістолети обізвали чисто для конспірації (роздавати адже можна короткостволи, а не повноцінні штурмові гвинтівки, не зовсім красиво)», - продовжує автор матеріалу.
Пам'ятається, Луценка (генерального прокурора Юрія Луценка - Ред.) свого часу посадили за те, що квартиру не тому, кому треба дав ... А тут називають гвинтівки пістолетами, роздають направо і наліво і краса ... Милуємося...» , - пише автор на zbroya.info.





Більше скріншотів  дивіться тут:
Як повідомляв ONLINE.UA, Сполучені Штати Америки можуть ще раз розглянути питання надання Україні летального озброєння після президентських виборів в листопаді 2016 року, заявив посол України в США Валерій Чалий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?