Гучне піймання мера на хабарі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне піймання мера на хабарі: з'явилися фото

Гучне піймання мера на хабарі: з'явилися фото

Військовий прокурор України Анатолій Матіос опублікував фото затримання мера міста Ромни Сергія Салагуна, якого спіймали на отриманні хабара в розмірі 50 тисяч гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Матіоса.
Нагадаємо, мер міста Ромни вимагав та отримав 50 тисяч гривень від регіонального менеджера одного із товариств за надання дозволу на будівництво, експлуатацію та технічне обслуговування комп'ютерних та кабельних мереж на території міста.
Спочатку він отримав 10 тисяч гривень за внесення цього питання на розгляд виконавчого комітету Роменської міської ради та при отриманні другої частини в розмірі 40 тисяч гривень його затримали правоохоронні органи.



Раніше повідомлялося, що

в Полтаві був затриманий керівник і головний юрисконсульт філії ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" за вимагання та отримання хабара в 1,5 млн грн

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?